This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Projecten

HomeProjecten

Stipte heeft haar volledige leverstraat turnkey uitbesteed.

Inclusief onderdelen als facturatie, debiteurenbewaking, de leverstraat inclusief koppelingen naar haar technische partners ten behoeve van geautomatiseerd provisionen en een Stipte branded selfcare.

Ten behoeve van meerdere klanten,  heeft Integrio recent een nieuw TR069 platform neergezet, ook hier turnkey.

Door een koppeling met het CRM platform, kunnen eindgebruikers en netwerkeigenaren door opdrachtgever binnen enkele minuten geïnformeerd worden over verstoringen in de dienstverlening.

Soms komen we opdrachtgevers tegen die door de bomen het bos niet meer zien. Alles gebeurt handmatig en kost daardoor ontzettend veel tijd.

Door ons Connector Framework te combineren met het CRM systeem, kunnen we een tot wel 90% efficiëntere handelswijze introduceren. Het Connector Framework stelt ons in staat om API’s van derden aan te roepen om bijvoorbeeld klantinformatie op te vragen. Een versimpeld front-end stelt de CSR in staat om zijn uit te voeren opdracht te valideren. Met een druk op de knop wordt het Connector Framework weer geactiveerd waardoor de API van een derde partij wordt aangeroepen. Het resultaat kan per e-mail, API en on-screen gedeeld worden met opdrachtgever.