This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Facturatie

HomeDienstenFacturatie

Facturen sturen: vaak slechts een paar dagen per maand een tijdrovende bezigheid, maar wel een hele belangrijke.

Voorspelbaar factureren is de makkelijkste stap naar succesvol incasseren. Integrio B.V. kan de facturering voor u verzorgen. Wij kunnen uw facturen berekenen, opmaken, verzenden en desgewenst de SEPA incasso bestanden kant en klaar bij u aanleveren. Uiteraard kunnen we ook alleen een gedeelte van uw proces overnemen. Ons aanbod passen we graag aan op uw specifieke wensen.

Indien wij ook de factuurberekening voor u doen, vullen we samen de product catalogus volgens uw product portfolio. Wij zijn in staat om onder meer eenmalige, periodieke en verbruiksgerelateerde kosten voor u te factureren. Of het nu gaat om telefoongesprekken, energieverbruik of pakken melk. Alles kunnen wij voor u factureren.

Voor u een hele zorg minder! En dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op.

Wanneer u het contractmanagement uitbesteedt, neemt Integrio B.V. als intermediair de zorg uit handen.

Integrio biedt voor uw eindgebruikers een inlogportaal in uw huisstijl. Hiermee geeft uw eindgebruiker inzicht in zijn of haar klantgegevens wat niet alleen de klant tevredenheid verhoogt, maar ook de druk op uw klantenservice verlaagt.

Facturen sturen: een tijdrovende bezigheid, maar wel een belangrijke. En als de klant de factuur niet op tijd betaalt, zult u uw best moeten doen om het geld alsnog te ontvangen.

Met reconciliatie wordt bedoeld het optimaal verwerken van de verschillende betalingen. In de praktijk gaat het daarbij vooral om het op elkaar afstemmen van ontvangen bedragen met openstaande posten (facturen).

Hou meer focus op uw business, en besteedt uw debiteurenbeheer uit zodat u 100% grip heeft op uw binnenkomende betalingen.

Het komt regelmatig voor dat leveranciers de prijzen voor hun producten/diensten aanpassen. De inkoopprijzen kunnen hier door dalen of stijgen, wat direct invloed heeft op de marge van uw product.